CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Thursday, March 24, 2011

Train Cantik







Aku suke laa sangat2 tgk train ni..bile dia lalu kat Kajang, n kadang2 dia rehat jap aku slalu tgk lebih..bez laa..ada lampu yg sangat cantik, mcm hotel yang sangat mahal, dan sangat cantik. kalo dah borink naik pesawat, naik train la...bez tgk..cube semua tengok laman web ni...tak rugi..EASTERN ORIENTAL EXPRESS






Thursday, March 17, 2011

Nk MACARON



























Jalan2 dalam alam maya ni, membaca blog puan Nurul, sedapnya nmpak MACARON, tak taw apa tu..baru pertama kali dgr...ingt aiskrim..rupanya sejenis biskut kot..(perbetulkan kalo salah)..pastu terus tgk kat image google...WOW wEEE...nampak menarik sangat!WOW.......teringin laa..sape nk blnje saya makan?Tak pun bagi taw kat mana boleh dapat MACARON itu....











HP ilang siikijap!!!

HP!HP!HP!HP!HP!Nangis aku..hp ku ilang.....walaupun bukan laa mahal...tpi tetap sangat berharga...kalo trade in..mungkin orang takmo..haha..tpi hp tu sangat bermakna..mana taknya byk sgt laaa kali aku derma hp aku kat dalam teksi...haha..aku takmo ilang lagik....hp aku ..meh aku tunjuk skit macam mana model hp ku..



tpi..apa pun..aku dah jumpe..dan yg sorokkan nya ialah...GIE!!

Geram Tol laa!

Har...sb hp aku ni old school kn...sape nk belikan hp tuk aku..hehehe

Sunday, March 13, 2011

Tsunami di Jepun

Sedang aku membaca artikel berkenaan dengan Tsunami yg berlaku di Jepun, aku terselak dan membaca di ruangan blog saifulislam, tajuknya Tsunami Akal dan Budi di Tanah Air Sendiri..sangat menarik untuk dibaca..tak rugi, banyak info yg menarik.baca la..

New Look


HoHoHo......ahad ini perkara yg sering dibuat...semestinya jln2 menghabiskan masa bersama family..coz effa nak sgt beli MP3, so puas kota kajang ni kami jelajah untuk mencari MP3..nk bentuk pensil la bagai.hehe...apa pun, sedang jalan2 cari tu..apa lagik..jumpe barang yg agak comei..try laa....cer teka...cer tekaa...apakah itu?cermin mata...so, how do i look?
look i'm wearing glasses!!^_^

Thursday, March 10, 2011

Cuti sekolah kembali lagi

Cuti sekolah kembali lagi...jom cuti...


Semalam salah seorang anak murid aku chat, tanya:

Murid:"Cikgu, free x?"
Saya: "Free?erm..tak sure laa...nape?"
Murid: "Masuk Sunway mahal x?"
Saya: "Mahal gakz, nape?"
Murid: " Owh, jom kita pergi jln2"
Saya:"kat ne?"
Murid:"Ikut Cikgu laa"

...............byk2 lagik...

so..aku ngh fikir...kemana??dimana??bersama siapa?hehe....
apa2 pun ckgu fikir dlu yea anak2 ku..hehehe....
kalo taun lepas ke KLCC..taun ni??jom pikir...ada cadangan?

Saturday, March 5, 2011

Beastly






Nice movie...romantik....ada skit lawak..tpi akak aku kata agak borink...tpi bagi aku..bez laa...cite dia bermula apabila laki atau hero dia iaitu Alex Pettyfer sebagai klye, seorang pelajar yg hensem, berlagak ngn kehenseman dia, kaya, bapa dia org terkenal juga yang inginkan semua nya cantik..org hodoh dipandang hina oleh mereka2 ini, so satu ari tu ada seorang gurl ni yang slalu berpakaian pelik2..mcm witch ni agak geram apabila si kyle ni membuat satu kejutan di depan org ramai , kyle ni ejek2 laa wanita cam ni, mule2 aku tak pasti sape la wanita ni...tgk2 pasangan kembar olsen tu..mary-kate olsen, dalam cite tu nama dia kendra...so apabila si kendra ni geram sgt, dia wat sihir @ witch spell..dan menukarkan si kyle ni kepada makhluk yg agak horor..tpi yg aku tak puas hati..waktu muke dia horor..kat kening dia tu ada tulisan jawi??har?motif?huhu..agak kureng laaa anasir2 barat ni...so nk disambungkan cerita blk...muke kyle akan berkekalan jika dia tak dapat cari cinta sejati..ala cite macm putera katak laa..ending dia malas nk cite..sb sume leh teka,tpi yg pasti satu aku nk share..heroin dia iaitu vanessa hudgens ialah sangat Cantik!!!senyuman dia...pergh..ialah sangat comei..mmg bile tgk wayang yg agak beso ni..muke dia jelas..apa pun tetap tak puas hati tang kening tu!!!!pengajaran cite ini..luv is never ugly.. video

Qi n Yuna?


wow....berita hebat...Qi n Yuna is in a relationship...hoho...tahniah..akhirnya..telah disahkan melalui fb Qi..yg telah di update dlm FBnya..hehe...kalo nk taw lebih lanjut bace la di beatifulnara.apa pun tahniah..aku suke tgk cite Jalan-Jalan Cari Makan musim ni..sb Qi sempoi..Serina dlu pun bez..semua bez..



Kereta~





Kereta....wow....nk kereta leh?hehe...
aku suke laa kereta 2 ni..my dream car...walaupun tidaklah mahal mana kereta idaman aku...so ada kot yg mampu beli tuk aku...leh x?hehehe...takde laa kereta ferrari, lamborghini...tapi kete 2 ini jerk....

1) Mazda
2)Myvi
3)Honda Jazz
4) Mercedez

Ok..sape yg nk bgi aku??dialu-alukan..hehe

Thursday, March 3, 2011

Mari Lompat







Yeah...pertama kali aku melompat untuk ditangkap gambar...owh...sekali lagi setelah dijanjikan..nk tgk tak gambar kami berpocho2..haha..sangat gemuk laa gambar ku waktu tu..walaupun mmg realitinya sangatla gemuk.haha..apa pun..takmo tgk..jgn tgk yea...nk tgk...jgn komen lebih2..hahahahahahha...

Tuesday, March 1, 2011

Try out the Nestle profile test and find out what lifestyle reflects on your profile today! #NestleProfiler

Try out the Nestle profile test and find out what lifestyle reflects on your profile today! #NestleProfiler

........


.............





...............



I am busy with daily life but my time is also rich in family and friends . I just don’t have enough hours in the day to enjoy the good stuff and blogging.


I'm kinda lazy to write anything..^_o.





...............