CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Sunday, May 17, 2009

Happy Teacher's Day!

Happy Teacher's Day to all MY TEACHERS!

THANK YOU 4 EVERYTHING...

AND

THNX ALSO TO ALL MY STUDENT...

hehe...teringat plak aku waktu aku jdi CIKGU GANTI...it's not easy... jdi ckgu darjah 5 n 6 mula2...1st time agak gugup ar...then...dah ok2 ngn dak2... pastu pas lebiih 2 bulan...aku cont. jdi ckgu tuk darjah 1 n 6...ingt ke lebih senang..... hahaha......................rupa2 nyaaa....susah gak.....nak kene ambik ati dak2 ni bukan senang...... tapi apa yang penting.....aku suke waktu HARI GURU....hehe....dapat adiah ar apa lagi...tpi tahun nii....aku tak mengajar...tpi........ada gak yg bgi....hehe...so sweet..thnx to all my students...thnx yaaaa..luv u guyz....hopefully u all will success.....ckgu doakan pada kamu semua agar berjaya... pada semua yang akan menduduki peperiksaan UPSR...semoga berjayaa.....^_^




*terima kasih kepada anak2 muridku....

Saturday, May 9, 2009

KAU RATU HATIKU..




10 Mei 2009 (Ahad)

Happy Mother's Day...Selamat Hari Ibu buat Mama yang plg ku syg...

Mama sgt berharga dlm idupku..byk yang telah kau curahkan pada ku...aku beruntung mempunyai ibu seperti mu..byk sgt peristiwa yang membuatkan ku sedar yang mama is the bez..waktu kecil2 dlu..mama agak garang..hehe...tpi dlm garang2 ni laa dpat membentuk anak2nya skrg..mama sering member semangat dan dorongan padaku...walaupun aku bukan yang terbijak tpi aku tak pernah rase aku di cicirkan..mama....adek mintak maaf sebab tak dapat jdi yang terbaek...aku gak ar antara adek beradik yang tak dapat msuk U...huhuhu...tmpt yng aku teringin sgt nak g waktu aku blaja dlu...tapi takpe ar..atas sebab mama juga laa aku dapat segulung diploma dari kolej...atas sebab doa mama gak aku dapat keje...mama...maafkan adek sebab byk menyusahkan mama n abh...berkat doa mama juga la adek dapat segala yang adek impikan...aku tak beli lagi adiah tuk mamaku..hehe....tgh pikir ape yang nak beli..hehe...walaupun adiah ni tak dapat di gantikan ngn kasih syg n segalanya mama berikan...mama sgt memahami ku...mama sgt mengerti akan diriku..mama u are the bez...hanya ini yang mampu kau ucapkan I LUV U SO MUCH!!tpi realiti nya aku segan nak ucapkan secara depan2..hnya dlm tulisan saja yang mampu aku smpaikan..tpi aku taw yang ibuku akan memahaminyaa....thnx 4 evrthing....


to all mothers in the world......Selamat Hari Ibu,Kau Ratu Hatiku...

Albanian
Dita e Nënës

Arabic
Eid Al-Omm

Armenian
Mayrutyan or

Bengali
Shubo Matri Dibosh

Bosnian
dan majki

Chinese
mu qin jié

Czech
Den Matek

Danish
Mors dag

Dutch
Moederdag

German
Muttertag

Estonian
Emadepäev

Dari
Ruz-e Madar

Finnish
Äitienpäivä

French
Fête des mères

Hebrew
Yom ha-em

Hindi
Matru din

Croatian
Majcin dan

Hungarian
Anyák napja

Irish
Lá na Mháithair

Icelandic
Mæðradagur

Indonesian
Hari Ibu

Lithuanian
Festa della mamma

Japanese
Haha no Hi

Korean
Oboi Nal

Latvian
Mates diena

Malay
Hari Ibu

Maltese
Jum l-Omm

Montenegrin
Dan majki

Norwegian
Morsdag

Persian
Rouz-e Maadar

Polish
Dzien Matki

Portuguese
Dia da Mãe

Romanian
Ziua mamei

Spanish
Día de la Madre

Slovak
Den matiek

Slovenian
Materinski dan

Swedish
Mors dag

Swahili
Liepstacoq Bua

Tagalog
Araw ng mga Ina/Nanay

Tamil
Annaiyar Dhinam

Turkish
Anneler günü

Welsh
Sul y Mamau

Malayalam
Ammamar Dinam

Kannada
Ammandira Din


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Saturday, May 2, 2009

nak gak laaa...

hehe..tgk my sis 2 dua ltk post pasal new house...rase nak ltk gak ar..haha..

sebenarnya lama dah tak letak new picture kat blog ni..so..dis is my new pic...

Friday, May 1, 2009

Teha tagged aku...so inilah hasilnya..haha

thnx to teha..menghilangkan buhsan ku...


1) Adakah anda suka blogging? kenapa? suke??
suke gak....tpi tu ar...idea takde ar nak tulis cam org2 laen...geram...


2) Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5

* akak n adekku

* kazen2 (teha,shela,fatin)
* kwn2 smkpi

* jual2 barang (scarf n etc)
* dll

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah org itu?
iya2 laaa..siapa??nth laa..tak muncul lagi laa...

4) Taken or single? Mana lebih bagus?

taken?ermm..tak taw sgt mcm mana perasaannya..coz dlu cinta pun dlm sms..haha..rasanya tu pun bukan taken kot..haha...tak pernah laaa taken..taken mungkin bez kot...nth..susah gak..tpi yg penting takmo ar couple2 ni..senang cerita...single...mcm skrg...bez k??rase sunyi skit..tpi..ok kot...haha..nth laaa...next...

5) Pernah tak cinta anda tidak di balas? haha...soalan cepu cemas...pernah...huhuhuhuhuhu..........tak balas2 smpai sms pun tak blas..haha...

6) ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
ciri2nya...ialah....teng..teng..teng...

1.syg n cintakan Allah..


2.cukup solatnya (beriman)


3.baek ati...


4.tak kuat mare sgt (seram ar dgr sore org kuat2 walaupun sore suara sndri kuat)haha..

5.berharta skit ar..hahaha


6.syg familyku..syg bdak2...syg haiwan2...syg sume..hehe...

7) Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?

24/25/26/27..haha..bile ada jodoh..


8) Nak berapa anak?

kalo ada rezeki..byk2...3/4/5/6

9) Lucky person yg anda ingin tag:
(refer to item no 6)

*shela

*k ila (terutamanya...hehe)
*efa
*mansur
*fatin

*sume yg bace laa...buat ar..ilang buhsan..hehe

hehe...ilang burink..so sape yg dah bace itulah aku..wah...

yang pentingnya no.4..ada status ku..haha..promote diri...haha..mangkuk ar gak..





apa kene mengena ngn pic diatas??
takde apa2 pun..aku suke color2 ni..cantik..mcm rainbow...:)

Watch dis!



When I first time watch dis video I thought dis is scary video but...it's quite funny n very nice video to watch..

hopefully for those who luv smoking they will get something...

^_^

enjoy it!




video