CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Saturday, September 5, 2009

Share lagu2 yang diminati..

Tengah2 malam ni aku suke dgr lagu..so dalam takde idea ni rase nak post pasal lagu yang aku suke leh x?haha...blog aku sudah tentu laa boleh..tak gitu?

sekarang ni tgh layan lagu dlu2 n skrg...

mula dari dulu...

lagu :-

1) layar keinsfana - MESTICA
2) tika dinihari - DEVOTEES
3) Kembali - Far East
4) Permata yang dicari - DEHEARTY
5) Taubat seorang hamba - IRSYADEE FEAT HAFIZ UNIC
6) Lafaz yg tersimpan - UNIC
7) Kau Sahabatku Kau Teman Sejati - Hijjaz
8) Doa Perpisahan - Brothers
9) Hanya Tuhan yng tahu - UNIC
10) sesungguhnya -Raihan
11) Starlight tears - OST BOYS OVER FLOWERS
12) All or Nothing - O-TOWN
13) Hello - LIONEL RICHEE (xtaw eja)

erm..byk ar plak..tpi lagu2 ni yang sering aku dgr...byk lagi...tpi penat tangan da..haha

yang latest aku suke ;

1) Kantoi - ZEE AVI
2) Cuba untuk mengerti - DATO' SITI NURHALIZA -tak sure baru ke tak
3) Ketika cinta bertasbih - MELLY FEAT AMEE
4) Tuhan Berikanlah aku Cinta - AYU SHINTA

tu dlu..sb tak der lagi lagu2 baru...wat masa ni laa...

2 comments:

Syahz said...

lagu negaraku xde eh ? bkn mlm2 kul 12 ada lagu negaraku kat radio malaysia seremban ke...

Oh Cilla. ~ said...

nora kita pon same..

suka lagu ayushita.. hehe